Patiënten

Inzage doseerbrief op intranet

Veel patiënten geven aan dat zij er prijs op stellen hun doseerbrief op internet in te zien. Wij maken u erop attent dat deze optie voor al onze patiënten open staat door een e-mail te sturen met uw naam en geboortedatum naar patienten@trombosedienst-delft.nl . U krijgt dan een persoonlijke inlogcode toegestuurd.

Omdat de patiënten, die al gebruik maken van deze optie, regelmatig aangeven liever niet meer gebeld te willen worden over een gewijzigde dosering op de dag van controle, hebben wij een zogenaamd ”inzage contract” opgesteld. In dit contract zijn afspraken vastgelegd tussen de trombosedienst en onze patiënten, die hun doseerbrief online kunnen inzien.

Klik hier voor het inzagecontract.

 

Nieuwsbrief

Klik hier voor onze nieuwsbrief

 

Zelfmeting en zelfdosering

Als u langdurig antistollingsmiddelen moet gebruiken (langer dan 6 maanden) is het mogelijk in het bezit te komen van een zelfmeetapparaat. U meet dan regelmatig zelf uw INR met behulp van dit apparaat. Op basis van de INR kunt u zelf een doseringsschema opstellen. Lees meer.


Patiënteninformatieboekje

In het patiënteninformatieboekje van de FNT en de Trombosestichting vindt u onder andere informatie over trombosediensten, trombose, duur van de antistollingsbehandeling, sport en trombose en elf belangrijke adviezen. Lees meer.


Vakantie adviezen

Als u met vakantie gaat is het verstandig dit tijdig aan de medewerker van de trombosedienst door te geven. U ontvangt van de trombosedienst een zogenaamde “vakantiebrief” waarop belangrijke informatie staat, indien u elders gecontroleerd moet worden. Lees meer.


Veel gestelde vragen

Ga naar de veel gestelde vragen.

Contact

Stichting Trombosedienst Delft en omstreken
Mercuriusweg 1
2624 BC Delft
Tel. (015) 213 14 44
Fax. (015) 215 96 08
KvK nummer 41145089

 

Uitsluitend voor zaken die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten, is de trombosedienst-medewerker voor patiënten dagelijks tussen 17.00 - 18.00 uur bereikbaar via 06 53 70 70 37.

 

Voor artsen en apothekers is de trombosedienst-arts telefonisch bereikbaar:

tijdens kantooruren via 06 10 14 24 38.

buiten kantooruren via 06 23 91 07 34.

 

Prikpunten

Laatst bijgewerkt op 20-4-2018