Online inzage dosering

Wilt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om uw dosering online in te zien?

Een groot deel van onze patiënten maakt hier al gebruik van. Hierdoor kunt u sneller, namelijk al op de dag van de controle, uw dosering raadplegen en hoeft u niet meer te wachten op uw doseerkaart.

Wilt u uw account activeren? Stuur een e-mail aan patienten-antistolling@reinier-mdc.nl met uw naam en geboortedatum en de tekst "doseerkaart online inzien". U ontvangt dan een e-mail met aanvullende informatie en uw inloggegevens.

 

Heeft u (al) een account? Dan kunt u via de button "Inloggen doseerbrief online" aan de rechterzijde van deze pagina uw doseerbrief inzien. De doseerbrief roept u op door de button aan te klikken op "inloggen patiënten" en uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Op de dag dat u geprikt bent, staat uw dosering online. Alleen uzelf kunt de brief inzien via deze beveiligde ingang.

 

Inzage Overeenkomst

Omdat de patiënten, die al gebruik maken van deze optie, regelmatig aangeven liever niet meer gebeld te willen worden over een gewijzigde dosering op de dag van controle, hebben wij een zogenaamd ”inzage overeenkomst” opgesteld. In deze overeenkomst zijn afspraken vastgelegd tussen de trombosedienst en onze patiënten, die hun doseerbrief online kunnen inzien.

Klik hier voor de inzageovereenkomst.

Contact

Stichting Trombosedienst Delft en omstreken
Mercuriusweg 1, 2624 BC Delft
Tel. (015) 213 14 44 Fax. (015) 215 96 08
antistollingscentrum@reinier-mdc.nl