Digitaal Logboek

Uw dosering online inzien & het digitaal doorgeven van uw INR-waarde of bijzonderheden. 

 

Een groot deel van onze patiënten maakt al gebruik van het Digitaal logboek. Dit is een persoonlijk account bij ons doseerprogramma, waar u uw doseerschema kunt raadplegen (al op de dag van de INR-controle). Ook kunt u hier uw INR doorgeven (als zelfmeter), uw vragen stellen of andere zaken (b.v. als uw stripjes bijna op zijn) melden.

 

In dit filmpje kunt u een indruk krijgen hoe dit gaat. 

 

Account activeren:

Wilt u uw account activeren? Stuur een e-mail aan antistollingscentrum@reinier-mdc.nl met uw naam en geboortedatum en de tekst "online inzage". U ontvangt dan een e-mail met aanvullende informatie en uw inloggegevens.

 

Inloggen

Heeft u (al) een account? Dan kunt u de button "Inloggen doseerbrief online" aan de rechterzijde op onze website gebruiken om in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Alleen uzelf kunt uw gegevens inzien via deze beveiligde ingang. Op de dag dat u geprikt bent, staat uw dosering online (en krijgt u een bevestigingsmail dat er een nieuw doseerschema is). Ook kunt u hier uw INR invoeren. 

 

Inzage Overeenkomst

Omdat geregeld patiënten die al gebruik maken van het Digitaal Logboek bij ons aangeven liever niet meer gebeld te willen worden over een gewijzigde dosering op de dag van controle, hebben wij een ”inzage overeenkomst” opgesteld. In deze overeenkomst zijn afspraken vastgelegd tussen de trombosedienst en onze patiënten, die hun doseerbrief online kunnen inzien.

Als u dit ook wilt, geef het aan ons door. Dan sturen wij u een overeenkomst toe, en kunnen wij dit, na uw ondertekening, verder in orde maken.

 

Geen doseerkaart meer per post

In het kader van duurzaamheid is het onze wens steeds meer digitaal te kunnen doen. Als u tevreden bent met uw online inzage, en de 'papieren doseerkaart' niet meer nodig heeft, dan horen we dit graag. Hierbij is het wel nodig dat u bovenstaande 'inzage overeenkomst' tekent. In de toekomst hopen we een app aan te kunnen bieden, waarin de digitale inzage nog makkelijker wordt.

Contact

RHMDC Unit Antistolling
Mercuriusweg 1, 2624 BC Delft
Tel. (088) 260 40 30
antistollingscentrum@reinier-mdc.nl